Marre har börjat blogga igen

image227
Det kräver ju ett eget litet inlägg. Det har varit bloggtorka för den undersköna marre men nu kan jag följa henne hemifrån:) ♥lät lite creepy det där. Nu ska jag kolla in den omgjorda bloggen igen.

Jag vill så gärna vara med

Men det kan jag inte. Det är familjen Esséns släktträff i sthlmt. som jag skriver om som håller på just nu. Men jag sitter här för att jag slutade jobbet för en timme sen. ingen kunde ta min tid och jag försökte länge att få bort den men nej..

Dom är "i en trädgård med alla möjliga färger och en underbar utsikt och det enda dom gör är att mingla runt med ett glas vin i handen" eller nått sånt enligt Fredrik. Var nästan lite oväntat att höra honom så glad eftersom han har varit så nere och trött hela helgen. därför är jag också extra ledsen över att jag inte är där när han är så glad. Nästa gång ska jag med! Vill träffa alla släktingar ju och sthlms skärgård på sommaren är inte fel!

♥ iallafall så åker vi till Sweden rock på torsdag:) blir en massa kort som dyker upp här så småningom..


Det är så tråkigt att läsa ett inägg utan ens en bild så det fick bli en på några rockare

Swischhhhh och Wiiiii

Vilken jävla dag på jobbet!! men det bästa var att cykla hem med Fredrik!
I världens fart genom industilandskapet kl. halv tre på natten och femtio meter bakom hör man fredrik. "Vänta för fan" skrattattacken kom snabbt då:) helt otroligt kul. Imor blir det jag majsan och en kaffe på stan sen kommer underbara du hem:) äntlige slipper jag sova själv!! synd som fan att jag jobbar hela helgen. jag missar. Fredriks släktträff i sthlm!! ville verkligen med på den!!!! Det blir nog fler hoppas jag.. Nu ska jag hoppa in i dushen



Han är ju så rolig mitt hjärta. Inte ett jävla kort får jag ta på honom <3

När allt kommer om kring....

.... så är det dig jag tänker på och är trygg med.

Ett gammalt fynd

Cykla fort hemm taill mamma innin fikan med emme och leta i mina gamla garderober och där hittade jag den:) min gamla jeansjacka... hade den senast i 9:an tror jag. i samma veva som jag träffade fredrik J. många Fredrik här.. iaf gjorde den hela min stil och nu får den hänga i min garderob här hemma..
image216

Har även hittat en ny favorit frisyr för tillfället. enkel och praktisk som tusan.
Jag gillar den där bullen som blir vid nacken

babyshower planer

Min gravida emme och jag har planerat hennes babyshower lite löst på fräcka precis:) kan fortfarande inte fatta att hon är i sjätte månaden. snart är det dags för det lilla livet att komma ut. Det blir en liten tillstälning i ljustgult och rosa hemma hoss henne i mitten av augusti. vi kom på en massa roliga saker till den:) Jag tror att jag kommer att shoppa ihjäl mig i thailand på saker till den ungen....

Sjätte månaden.. kolla hur naveln putar:)
image210


här var hon i femte månaden tror jag och ingen putnavel:)...

Mycket kärlek till er <3

buhää

idag mår jag som jag förtjänar. ska fräcsha till mig och träffa emme sen och se hennes mage som bara växer. det är babyboom omkring mig. men som marre sa " folk är inte bara oförsiktiga längre utan det är vi som börjar bli gamla" eller nått i den stilen.. det är sant jag börjar känna mig lite gammal. igår var det två praktikanter på jobbet som gick i sexan!!!! jag är 10 jag upprepar 10 år äldre än dom. herregud! ska leta fram en treo och sätta mig i soffan ett tag...

image208

Längtar tills den underbara kommer ut....

jocke granne och underbara du

dragen och dan sitter jag här:) försökte hålla kvar jocke och fredrik här så länge som det bara gick men var tvungen att inse sanningen. det blir en natt av ensamhet. men det kunde vara värre. det är ju mest tanken som är skrämmande. känns som om dagen har varit extremt lång. känns som t vå dagar på en. att träffa vevve jocke granne och min fredrik var det bästa. men tankarna går som vanligt till min andra fredrik i sthlm om nätterna. tur att jag har så fina vänner iaf.  nä mkt fint har hänt idag. speciellt att jag fick upp kontakten med jocke:) fin kille där och hans nya tjej kan va lycklig. ska räkna till 10 ochförsöka lugna ner min rastlösa själ. snart är det semester utav bara fan:) tankarna vandrar till hippie bar:) thailand en hängmatta fredrik och en banana daquiri:)


du&jag

image204

RSS 2.0