Hej hopp

jobb idag eller inatt..

en stressad frdrik är på stan och får massage och ska stressa vidare sen för en fika elr nått med mig innan jobbet.

1 månad kvar tills min födelsedag. slutar snart att se fram mot dom för jag börjar känna mig gammal och två månader kvar tills jag drar härifrån:) kanske stannar där för alltid han och jag.

Massa och ta ta tag i NUUUU

En bikini för 1000 kr

Ja, jag vet. men jag har inte så mycket att välja på så det fick bli en turkos som jag hittade på bodyline. Dom satsar verkligen på service där. herregud vad hon fick springa för att hämta olika bikinis åt mig och hon ska tillochmed sy om en detalj som jag inte gillade, men så är den ju svindyr med. nu har jag en bikini som sitter bra fast tyvärr är den inte så överdrivet snygg. Fyndade även en sommarklänning och en sjal på vila. 79 kr för klänningen och 25! för sjalen. jag känner sommaren närma sig. 


var som jag brukar uppe på fräcka på linden och hälsade på Veronica och lunchade, eller ja det var frukost,lunch och middag i ett, och satt där ett tag. mysig avkoppling att sitta där "själv". jag visade ultraljudbilden som emme skickade.

Världens sötaste mamma ger världens sötaste unge:)

 

En baby påväg <3

I fredags var jag, marre, maja och verro bjudna hem till emme på fredagsmys. Hon hade fixat tilltugg och grävt fram lite vin och baylies till mig:) sedan vart det fotodags av babybulan. känns som om det bara flyger u ungar ur alla runt om. En riktig babyboom. och det var barn som vi mest pratade om runt bordet. jag klagade över att jag hade så ont vid sidan av nacken för att jag legat konstigt och verro erjöd mig massage!! jättelänge satt hon och knådade. helt underbart. sen spelade vi lite wiee. sådär skoj spel. det är kul för att det är något nytt, men jag trodde det skulle gå lite fortare på skärmen. bowlingklotet rullade fram i 1 km/h kändes det som. verro klådde mig i tennis men förloraren fick endå mera massage:)

Var riktigt mysigt att bara sitta och snacka lite alla tjejer! det är sånt vi behöver!

hundra år sen...

som jag skrev nått här.. meningen med bloggen är??? tidsfördriv kanske. jaja strunt samma. vi har köpt en kamera:) äntligen! nu blir det lite här med. fredrik fixa till min supergamla kamera och lyckades föra över en massa gamla bilder till datorn. lite nostalgi:) är för trött nu för att skriva mer så jag lägger upp några av bilderna...


RSS 2.0