ett misstag

har gjort en tjänst åt en idag utan att ta reda på vad hela tjänsten innebar. det gör jag aldrig om. ta reda på all fakta först. pratade med emme i en halvtimme nyss:) saknar verkligen dig. catrin ringer nog snart... jag vill ta en fika med henne o bara snacka o ta det lugnt. mamma kanske kommer förbi sen:) skulle vara mysigt..


imorn du hjärtat

när jag ändå inte kan sova så kan jag.....

....lyssna på musik på youtube. skäms nästan att jag inte vet hur jag laddar ner egen. fredrik ska visa mig nån dag är det bestämt. blir aldrig av. då är det en jävla blandning av musik som kommer fylla mappen johanna´s musik.

Jag kan även lista upp mina favorit ägodelar
  • mina gossedjur: *Linus,som jag fick av mormor&morfar när jag föddes.* Björne, som farmor hade på sjukhuset som jag frågade min faster om jag fick efter hon hade gått bort. *Nassen, min gris.
  • Min julklapp från Fredrk från förra julen. mitt hjärta! mitt halsband som hänger brevid mig på nattusbordet. har aldrig fått något så fint av någon
  • . mitt skrivbord. det är så mycket jag och jag blir glad när jag ser det
    Lyssna på mer musik.....Lyssnar just nu på Frank Zappa, Apostrophe, fredrik skulle skratta ihjäl sig om han visste det
"du fattar ju ändå inget av musiken" skulle han nog säga. maybe true maybe not! han läser ju ändå inte min blogg. men jag älskar att lyssna på musik jag inte hört förut och jag skiter i att det måste vara så djupt. jag gillar en del av "hans" musik

lägga in lite fula och snygga bilder här som jag snott lite här och var för att jag inte har någon kamera




julmys

marre o jag var på en visning av en lägenhet som jag tror marre kommer att köpa... mysigt.. vi blir nästan grannar då! blir sugen på att köpa en lägenhet själv och fixa till. har ju en händig man som klarar allt;)

jobbet hade julmys idag och vi fick våra julklappar..en välbehövlig julklapp. ett massagse pass! ska bli så skönt. mössan vet jag inte riktigt..

är ledig imorn och då ska jag träffa catrin:) ska bli såååååååååå kul. var jätte länge sen. är ledig med så jag hinner både fixa julklappar och städa.

pratade med en vän som jag inte träffat på hundra år och fick en smärre chock!! fan vad saker kan förändras på några månader.

när ska jag få träffa min vevve. är mitt fel att jag aldrig ringer är super dålig på det! skit...!!!!

det har varit en bra dag! saknar dig bara hjärtat. snart är du hemma i hela två veckor!

En ambulans mitt i natten

igår räddade vi en mans liv tror jag.Vi skulle skjutsa hem julle när vi såg en man ligga blixtstilla på marken. vi vände bilen och sprang ut och jag såg en massa blod som kom från mannens huvud. ring en ambulans skrek jag då jag förstod att det inte var ett fyllo utan någon som behövde akut hjälp. marre ringde, som har en fungerande mobil, jag måste byta mobil!!! iaf, vi fick lite smått panik men vi försökte vara lugna. jag pratade med mannen så han skulle stanna vid medvetande men han bara mumla. jag förstod att han frös och jag sa att ambulansen snart är här då blir det varmt igen. det var en lättnad när de kom. undra vad som hade hänt med honom.

jag har aldrig sett så mycket blod. på hemvägen pumpade adrenalinet runt i kroppen och vi var alla chokade men det kändes ändå väldigt bra att veta att vi hjälpt honom.

Marre, Hedi, Julle och jag..

musik

sitter och lyssnar på musik på youtube. musik som min musikgalna pojkvän presenterat mig för. och jag gillar den!  i början var jag anti allt han lyssnade på men nu är jag öppen för hans musik och jag gillar en himla massa av den. det är väll som han säger " det tar ett tag att lyssna in sig på den"... vet inte hur man lägger in videos här så jag kan inte visa musiken men den nöten ska jag knäcka inom en snar framtid.

hur lägger jag in videos???

hur hur hur?

så mycket

image133

Bästa på länge

Att somna till yes i fredriks knä var det bästa på länge

uppdatering

Torsdags
Marre och jag på 50 i 20 min. stod i kö i typ 2 timmar men fan vad roligt va hade sen!!




Fredags

Jag vaknade till vid två på dagen efter att fredrik ringt och väckt mig. "jag är på väg hem nu älskling!" Helt bakis i hela kroppen. Marre och jag hade röjt efter 50 cent konserten. Jag hade haft en fantastisk rolig kväll med min marregull.

vid 6 åkte vi till borgen för att äta julbord med fredriks pappas företag.(gulligt att bjuda med oss) supergott och supergratis för mig. jag gillar verkligen hans familj! så underbara är dem alla i släkten Essén! fredagen slutade med att jag somna i fredriks knä i soffan:)

Lördags
Släktkalas för min mormor och min moster och hennes man var det som stod på agendan. som avnligt i familjen Nilsson firas det länge,och med dricka. var inte på väg hem förrens efter 22. jag satt och pratade med min mormor i över en timme om allt. mycklet om morfar som inte var med. det var åde underbart och jobbigt på samma gång för jag tänkte hela tiden, vad fan ska jag göra?, vad kan jag göra?, men samtidigt var det så skönt att ha den kontakten med henne. det är inte alltid lätt at bli gammal. ska nog ringa till dem imorn och prata lite. Min kära bror jocke behandlade mig som en liten prinsessa hela kvällen och var urgullig:) jag fick tillochmed följa med upp till hans kompis på en öl innan jag gick hem. Mina kära bröder

Men när jag kom hem trodde jag att jag skulle slappna av och bara va men det gick inte. en jätte söt pojkvän var urgullig mot mig och ville att jag skulle ligga mot honom och kolla på film. det funka i 20 min max sedan for jag upp. jag vart nervös och orolig och så fort filmen var slut så ville jag bara ha en hård kram. jag kände mig så jävla ensam och orolig och varm. jag började svettas och kramade händerna jättehårt. han undrade vad som händer och jag började tjuta som bara den. helt sjukt! jag vet inte vad det var men jag vet att jag hade den där känslan när jag var liten. jag kallade det för känslan då med men då var det mkt värre. då kunde jag inte kontrolera det och jag bara galltjöt då så mamma och pappa fick kramar om mig länge länge tills det gick över. och så får jag det nu? why?? blev bättre sen och vi somnade efter-....

Söndags
Vi var på stan och åt och köpte en mistel:) jag och julpynt:) sen skulle jag hämta lite saker från mamma och pappa. innan jag skulle gå därifrån började mamma och jag disskutera om en tomte som jag fått från min farmor med e lapp i som hon skrivit. hon sa att den kanske inte var från henne och då fick jag rycket,igen, och skulle snabbt ta ut lappen och visa det. jag vart så upprörd, jag fattar inte varför nu, så jag var nära på att ha sönder lappen så mamma började försöka och råkade peta upp den i luvan och vi fick inte ut den. kallabalik!! ostabil som jag var(är?) kände jag tårana och ville bara gå men dem ville hjälpa men jag skyndade mig därifrån och så började jag tjuta igen.. störtjöt när jag träffade fredrik som mötte mig och förklarade.. han var så gullig. han fällde ingen dum kommentar utan gjorde allt för att hjälpa mig. han fick ut lappen och plastade in de och satte in de i min pärm och gav mig glögg. jag skulle undra var det var för fel på människan. jag undrar vad det är för fel på mig!!!!! så glad att jag har honom. senare åkte han till stockholm igen och jag och min psykohjärna vart själv. men den här instabila incidenten beror bara på att det är lite mkt nu.......

fick senare besök av marre som stannade länge. sååå mysigt! imorn jobbar vi ihop:)

puss&kram





Julklappsbyte

Jag och några av mina pinglor hade julklappsbyte hemma hos mig idag:) jag fick veronicas klapp! en karaf med shotglas med olika mönster på från duka. helt stilrena och i min smak. det var så mysigt. fick verkligen den rätta julkänslan bland hemmagjorda kakor,knäck och glögg. min vackra julgran gjorde sitt med:)

imorn blir det 50 cent konsert med marre!!:) kul!!

puss&hej

Vevve

image121

glad att jag har dig gumman!

RSS 2.0