sky garden by Marcel Wanders 07

Jag bara älskar den här lampan. Har älskat den ända sen jag såg den i en inredningstidning förra året. Vill så gärna ha den hängande över bordet som nästan aldrig används här hemma. blandningen mellan de olika stilarna är underbar. nån gång kanske den blir min :) !!? .... or not

image172

underbar


..

Vi har klarat ut allt. vi har saker att jobba på men det finns så mkt bra så det är värt det. och det viktigaste, jag älskar fedrik.

Favorit för tillfället


det gick inte

vi kan inte prata . vi förstår tydligen inte varandra.  gud vad jag vill vara naiv nu.

Dra då

Om och om igen. Efter det, lite kärlek och så lägger vi ihop det med det första och slutresultatet blir förvirring. ur ett trångsynt perspektiv är allt solklart.  den bekväma vägen kan du vandra för det är så lätt. så mycket lättare än att faktiskt prata om problemet. vilket problem? Det enklaste är att förlöjliga någon annan. 
Jag vet och har alltid vetat att detta är vår svaga punkt men jag har hoppats att med tiden vårt förhållande har växt ska förståelsen gjort detsamma. fel. lyssna istället!

Helgen har varit så konstig. börja underbart som urarta i katastrof för att sedan bli jättebra igen. Ett tag. lite kärlek och det mesta var läkt och ikväll blev det en hemsk avslutning. Bara för att vi inte redde ut allt! ska det vara så jävla svårt att prata om ngt och ha lite förståelse?? eller att prata i normalt tonläge??

det spelar ingen roll om jag ringer för du har bestämt dig. du kan inte ens prata om skitsaken. så jag väntar och ser hur vi löser detta. om du kan prata med mig eller om du förvånansvärt  skulle dra.

Egentid väntar!.......

Alla <3 Dag



Funderar på att köpa en sån här. Kaffet blir underbart när man "kokar" det i en sån här. vet inte vad de heter men både jag och fredrik älskar den. den finns på duka men den är ganska dyr så jag vet inte riktigt...

Imorgon (eller idag) är det alla <3 dag... vi ska ut på restaurang och äta. mysigt. lite röda rosor och ett kärleksfullt kort blir det med:)

puss

På väg till ciccis förlovningsfest är vi...

Så jag säger skål till erimage170

Vi kommer från mamma nu där vi har firat hennes 57 års dag. mkt mat och vin bjöds det på och jag käner av det pretty much. känner mig som jag ser ut på bilden tror jag. tänkte ändå ta det lite lugnt ikväll för jag börjar ju ändå kl. 9 på donken imorn. hemma hos mamma och pappa infann sig även mormor och morfar för att fira. och min fredrik följde med för ovanlighetens skull. han älskade min mormor. hon påminde så mkt om hans mormor som av vad jag förstår betydde så oerhört mkt för honom. jag delar gärna med mig av min mormor. en sådan härlig människa som hon är vor det ju en skam om jag inte gjorde det!

nu ska vi träffa vevve och gå till cicci för att fira hennes förlovning!!!


............

jag är så obeskrivligt trött just nu!......................

Vevvs

Right back at ya! haha. En av världens vackraste. På alla sätt. älskar dig!


Speciell



minnen och kärlek...

RSS 2.0