Så mycket jag

image72
Hittade dem här på inreda.com och blev kär i vinglasen. så fina. 130 per styck... kan inte shoppa mer nu tyvärr men satans vad läckra de var!

Just nu


Just nu älskar jag bland annat

  • Ingenting - kent
  • Tick Tick boom - The Hives
  • Start me up - Rolling Stones
  • Stronger - Kanye west
  • Musique Non stop - Kraftwerk
  • Yyz - Rush


Ska lyssna på dem nu och höststäda här hemma!

Vi ses sen vevve??!!

Puss&hej

Vilken laddad kväll!



"Bästa" citaten under kvällen

" Jag är en riktig rockare! Jag skjuter mig själv i huvudet innan någon släpar in mig på operan!" Fredrik

" Du är nog inte så omusikalisk som jag trodde"
Fredrik

" Gillade du konserten? jag med. va sa du? Är du från danmark? Då fattar jag inte vad du säger."
Johanna

" Jag testar bara studsen i sängen "
Fredrik


Nu har jag varit på min första konsert! Rush i globen.

Fan vad bra dem är och så jävla skickliga på sin sak. Jag har börjat lyssna mer och mer på sådan musik (man blir som man umgås eller hur är det nu) och jag gillar det. Jag har tröttnat lite på hip hop och rnb. går bra att parta till och jag har inte lämnat det helt. still love it.

Bästa i konserten
  1. Yyz
  2. Tom Sawyer
  3. South Park sketchen
  4. Trumsolot
  5. Lasrana

Den 27/10:
vi försov oss lite och tog en taxi till resecentrum. Fick åka utan smink och visa upp min jätte finne som jag fått på kinden. jag försökte dölja den genom att dra fram håret så långt det gick under min rosa mössa. Då var Fredrik snabb.
" Hahaha. Du ser ut som Nicke ström"


Vi var skit hungriga när vi kom fram men det gick inte att hitta ett enda ställe och luncha på. det var ju kö till allt! systemet kön som vi gick förbi var långt ut på gatan. så det fick bli donken. När vi äntligen kom fram till hotellet vard det underbart skönt. Ett fint rum med en mys hörna som blev vår drickarhörna.

Men som vanligt när jag ska fixa mig kan jag inte koppla av och börjar störa mig på allt och alla runtomkring. Precis just det hände nu med. jag var på väg att paja allt men fredrik var konstigt nog väldigt tålmodig med mig. Medan han hoppade i sängen och drack och hade kul stog jag och svor över att jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle ta på mig. klännning elr byxor?!!????? efter att han gått ner till baren och lämnat mig själv gick det fort. jag rusade ner till hotellbaren där han väntade i klackar, svarta byxor en svart "tröjklänning" som visade det bästa av mig och dolde det sämsta, en bolero, kappan, min partybag och en halsduk. och självklart lite *bling bling*.

I baren blev det stress. Dink på drink bara 6:or nu. cosmo och pantern tillochmed en tequila. jag fick en gigantisk tequila för bara 68 spänn.. eftersom han inte frågat vilken storlek jag ville ha utan bara hällde upp blev det billigare. kanske skulle börja med det. men det funkar väll inte på alla. jag visste att jag skulle sitta på en konsert i 3/12 timme och lyssna på låtar jag inte kände igen så jag drack på. sedan blev johanna vän med hela världen.
Härliga människor var det på den konserten.

jag hade så jävla roligt. Inne på globen öppnade rush med en låt jag kände igen. rock n roll! sedan kunde jag inte mer än nynna med i två timmar. Men sen spelade dem Tom Sawyer och Yyz i andra akten. Så jävla genialiska låtar. jag såg säkert ut som en droggy rockhippie där jag slängde armara och började hoppa runt och skrika. men så kul har jag inte haft på länge. då kom det. Fran min älskling, " du är nog inte så omusikalsik som jag trott":)

Utgången

sedan skulle vi ut i sthlm. en smärre katasrof. Vi var tvungna att ta t banan till centralen för att sedan byta till rådhuset och det tog säkert 40 min. Jag blev seg och trött av det och Fredrik med. Sen väntade vi på hans bror och hans tjej som vi skulle gå ut med i 20 min. När dem kom gick vi till capital, nån latinoclub som tydligen stängde precis när vi kom dit så vi satte oss i en "bulle" för att leta efter ett uteställe som var öppet. Vi åkte förbi alladin men där var det fullt och en jävla kö så vi åkte vidare och hamnade iställer på marie levoux elr nått i den stilen.

Det var folk överallt där! Inga dansgolv och jag hörde inte ens musiken. Lönehelg i sthlm och vi var inte ute i rätt tid. inte bästa tillfället att gå ut på. Vi satte oss vid ett bord och jag blev mer och mer irriterad. Hans bror satt bara och pratade om sina resor hit och dit och pussade och tafsade på sin tjej. Han frågade ngt ibland om oss/mig men skulle alltid ha något smart att säga om det man svarade.. Men trevlig var jag ändå. Det visade sig att Fredrk också tyckte att han var dryg men det är ju ändå hans bror. Synd att jag inte klickade bättre med honom. orkade inte ens lägga energi på att försöka. Sällskapet gör utgången! Eftersom det är hans bror måste jag anstränga mig. Jag ger det en andra chans nästa gång jag träffar honom.

Kvällens slut blev inte som jag hoppats på men konserten och Fredriks och mitt förparty innan var hur bra som helst. Jag ser det som en lyckad kväll! Och det som verkligen gör mig glad är att jag hade roligast när det bara var Vi. Och så hela globen.


Puss puss och hej



Ännu mera shopping*

Det blev en bh till från Ooups bara för att dem var så fina. och ett smalt silverskärp som passar pefekt till svarta klänning min nya favo väska. lite smink och små roliga och (o)behövliga saker med blev det och nu är min kväll gjord. Ska packa lite sen och titta på film med fredrik innan min dag tar slut. Men först måste han komma hem från sin farfar i krokek som fyller 90 år och har planerat att fira det imorgon då vi ,typiskt , inte är hemma. Synd att jag inte kunde följa med idag men jag måste ju tjäna mitt levebröd. Och det ser ut som fan här hemma. Jag borde plocka iordning men...... just det men... här sitter jag istället.

Ser verkligen fram emot imorgon. Ska bli skitkul.....!! Ut och slå klackarna i taket!
Ut med skiten, in med eliten
eller vad är det dem säger??



Camille Mademoiselle

Puss och hej. Ha en super helg!

Shopping Dag*

Naughty Jane i korsettmodell
image47



Jag var ledig idag! underbart! Så tidsfördrivet idag blev en shoppingrunda med marre på jakt efter "den lilla svarta" som jag tänkte bära på stockholms nattklubbar på lördag. Jag hittade några härliga kreationer! verkligen supersnygga och när jag stod där i provrummet med alla klänningar tänkte jag, "den här då?" "snälla den här!". men hur mycket jag än bad så gick jag hem utan någon klänning. Allt beroende på ......mina bröst. Dem satt perfekt förutom över brösten.

Lyxproblem att ha stora bröst tycker en del -"jag skulle kunna få lite av dig jag som har så små"............Dem försöker vara gulliga men det blir så fel.

kände mig mer och mer som ett nedstämd, trött och arg. så jag ringde fredrik.. stackarn. vad fan ska han säga när han sitter i sthlm? Men han sa det jag ville höra så det kändes bättre iallafall..

När marre och jag traskat runt på stan väldigt länge gick vi förbi Ooups. där inne satt johanna k uttråkad för att det inte hade hänt så mkt i affären på ett tag så jag gick in och hälsade. Helt plötsligt stod frida, johanna könig (från jobbet), och Giselle där med marre och mig och prata. Jag berättade för johanna att jag hade problem med att hitta det jag var ute efter på stan och anledningen varför som ledde oss in på bh:ar, och försäljare som hon är visade hon en jättefin bh som sedan satt perfekt på mig. naughty jane. Det är svårt att hittbh:ar som är av större kupmodell och snygga. Ibland är det a pain in the ass att ha big boopies. But thats just me!
Jag får rota i garderoben till på lördag istället och ta lite mera tid på mig när jag går på stan nästa shoppingrunda så går det nog bättre än idag.


Jag såg även en väska som jag blev så kär i. Saddler har gjort en ny höstkollektion med väskor där jag hittade min nya favorit. En metallic blå partybag! Så den blev min!
image49

Kommentaren jag gjorde när jag gick in affären och trodde att väskan var slutsåld fick marre till ett asgarv. "VART I HELVETE ÄR MIN VÄSKA?!!!" en snäll expedit kom fram och frågade. "var det en väska du letade efter?"


Kvällen slutade hemma hos marre där hon färgade mitt hår och bjöd på ett glas vin. *Tack marregull*

drömmar och längtan

Rush den 27/10
En kväll i stockholm

image32

en kväll där vår ålder inte spelar någon roll. en kväll där vi inte behöver anstränga oss. vi bara är!



Emme&Maja!!



Jag har haft tid och energi att tänka till kring den fuckade helgen och kommit fram till.... att ibland kan du vara så dryg och arrogant men hur konstigt det än låter så är det en anledning till att jag älskar dig.. och jag är glad över att du säger vad du tycker och har integritet, men fan hjärtat du var bra full med och det kanske var därför jag fick rosor och övermkt gulligull(som jag älskar) av dig. jag tror det. Och jag förstår vad du menade och jag ska tänka på det framöver. det kom inte fram när vi pratade om den jävliga helgen.

Emme och maja mina älsklingar... det var länge sedan. för länge sedan. delvis mitt fel för att jag är så jävla dålig på att höra av mig till alla... men en fika på fredag och vi får prata om allt. även om det betyder att vi får fika i tre timmar!

Maja! Jag har snott dina bilder:) Du är ju så häftig på din wakeboard. jag skulle vilja testa det. ta med mig nästa gång!

puss o hej





?!?

nä..... helgen har varit så jävla skit och så jävla bra om vartannat så jag är helt fucked up och utmattad så nu ska jag bara vila mig ifrån den och göra det jag älskar... pyssla här hemma och titta på tv och kolla i alla inredningskataloger.. allt på samma gång, så får jag skriva av mig och tänka till kring allt som hänt när jag har energi till det.

puss och hej.


Dem här vill jag ha! Hittade dem på Inreda.com Rolig party grej. och jag vet vem som pasar med vilket stickers:)image25

visst är hösten härlig.......

Trött kväll som slutade med vin!

image21
Gud vilken dag. 1 1/2 timmes sömn och 9 1/2 timmars arbets dag gjorde migsur och as glad om vartannat... Fredrik hjärtat på jobbet fick rycket på mig:) jag längtade efter ett glas vin hela vägen hem och fredrik som kom hem idag... Komplicerat med så många fredrik, men det finns en fredrik på jobbet och så min pojkvän fredrik.
så nu sitter vi och vinar lite. det blir godis den nya beck filmen snart fast jag har min nyttiga vecka.

gud vad jag älskar mannen bakom mig... han drog ett så dåligt skämt nyss men jag garva sönder mig ändå för han berättade det med sådan inlevelse som bara han kan.... och fredrik på jobbet! jag har fan inte tröttnat på honom. vi får bara för lite tid för varandra och det gör mig sur!!!

tänker lite på mitt förra förhållande där vi sågs varje dag och hade alla chanser i världen att ha kul och göra vad vi ville men det jävla förhållandet var inget annat än en trygghet. det här så mkt mer. vinet kanske gör att jag spär på mer men va fan.....jag har kul fast jag känner för att lägga mig ner och dö på sängen av trötthet. och jag vet att jag du känner likadant mitt hjärta. vilka jävla dumma blåsta brudar du hade innan mig som sjabblade bort dig!!!!!!! jag håller dig nära!

ska jobba imorn och du är iväg och köper mer vin nu...... vilket alkis par hahhha skitsamma det krävs efter en sån här jävla dag.. and i love it. and so do you!


varje torsdag blir jag nykär och varje söndag är jag full av ångest och ledsamhet. men vi har ett jävla starkt förhållande som klarar alla påfrestningar eller så är vi bara väldigt naiva. jag vill tro på det första.

tänker alltid på dig vevve när jag är hemma med ett glas vin..... hhahahaha en härlig vardag.

ALLTID:)

En ute kväll med tjejerna med en massa dans sång skratt och dricka? Så härligt det var!!!! KUL KUL KUL!image15

The movie



jag har spederade hela kvällen, natten igår och morgonen samt det senate dygnet med att titta på hur många sex and the city avsnitt i följd. jag kunde inte sluta, så jag gick och la mig när de flesta andra personer går upp för att gå till jobbet. Emme filmen kommer snart ut:)

jag har haft lite funderingar under min lediga tisdag. både jobbiga och härliga............

varför är det så att en del människor alltid måste ha någon/något att tycka illa om och göra sig lustig över? är det för att framhäva sig själva som mittpunkten för andras uppmärksamhet? eller för bygga upp ett sådär fungerande självförtroende?eller så är det kanske bara är dera idé om att ha kul.

och hur kommer det sig att det/dem de hatar ena dagen kan vara såååå rätt nästa dag.
Och så fort man kommer det minsta nära det eller den för den delen som är deras älskling för stunden blir dem som fastande pirajor. de hugger och hugger så mycket att det deras budskap blir töntigt övertydligt. Men när deras älskling inte är i närheten eller någon annan som de brukar prata med om saker de ogillar sitter de gärna ner och framstå som oerhört trevliga personer.

jag vet inte om jag ska kalla det falskhet eller bara ren själviskhet. dem får ju vad dem vill ha. är det så man måste vara för att slippa bli den som det snackas om? Eller kan det vara så att medan de har fullt upp att prata och sprida åsiker om andra så pratas lika friskt om dem i samma stund? jag tror det. alla snackar! alla har åsikter!
men en del har mera energi och lust att ha väldigt många negativa åsikter om andra och sedan sprida dem vind för våg. jag tillhör den första gruppen som dem vars åsikter jag lyssnar på också gör.

så egentligen spelar det ingen roll hur man är, vilken "sida" man tillhör,det kommer alltid finnas massor av skiftande åsikter om dig som kan ändras från dag till dag, av personer som känner dig utan och innan och av dem som du knappt känner. Frågan är bara om du orkar bry dig om alla åsikter som kommer från människor du inte har så mycket till övers för!

så även om jag ägnat för mycket tid till att tänka till kring ämnet för en person som försöker att inte bry sig så mycket om allt prat så känns det skönt att ha gjort det ända för det var behövligt för mig så att jag ska kunna lyssna mer på dem som har något vettigt att säga och kunna skita totalt i dem som tar första bästa tillfälle och ringa och berätta senaste skvallret om någon. och även om allt högstadietjafs kan reta gallfeber på mig vet jag vem jag ska lyssna på och inte!

Jag pratade nyss med Fredrik, min kära pojkvän, och jag log hela samtalet igenom. vi kommer att få en hel helg + måndagen på oss att göra höstiga saker:) promenader i okkaparken, ett eller flera glas vin med en mysig film på kvällen. såå skönt att ha en jobbfri helg med dig. det är då jag får min enegi till resten av veckan. och du får visa mig den nya deppiga musiken. vem vet jag kanske gillar den?

Och vevve min vän..... BRUNO HAR ABSTINENS. vi måste vina snart igen saknar våra sena sjuka kvällar....

image3

Puss o hej

Helgen är redan över...

fan vad fort den går. du hinner knappt hem förrens du ska iväg igen. vi får lite tid med varandra men det håller oss nykära längre:) nästa jobbfria helg blir mysig.

har lite små ångest över lite saker.

Vevve: förlåt att jag inte messa och sa vilka grejer jag ville ha... kan vi inte beställa det ihop??
cicci: fan vad gullig du är som ringde och messa efter i fredags. var fel tilfälle för mig och svara då men jag uppskattar det verkligen.

vad söt du är hjärtat som kopplat in den där jukebox lådan och att du har tankat den med två säsonger sex and the city så jag har ngt att titta på om kvällarna. du är bäst... jag är så spänd på filmen.

ska nog titta på några avsnitt nu. har så svårt att sova efter en stängning. man är liksom uppe i varv och det tar ett bra tag innan jag slappnar av...

nä.... puss o hej nu blir det sex and the city tittande..

Rookie

Jag säger bara det

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0